Reduceren van energieverbruik en CO2 uitstoot

In samenwerking met het Koning Willem I College werken we aan het reduceren van energieverbruik en CO2 uitstoot voor twee onderwijslocaties. We voorspellen het energieverbruik van de installaties en kunnen op die manier onnodig verbruik opsporen. Samen met de technische dienst, installateurs en onderhoudspartijen bepalen we vervolgens praktische vervolgstappen om tot besparingen te komen.

Opstellen 43 SmartScans Stichting Prisma Waalwijk

Stichting Prisma heeft zich gecommiteerd aan de Greendeal 2.0 "Duurzame Zorg voor een gezonde toekomst".
Klictix ondersteund Prisma hierin door het uitvoeren van gebouwopnames die gericht zijn op het inventariseren van energiebesparende maatregelen. 

Binnenklimaatmonitoring Dongemond College locaties Raamsdonksveer en Made

Een gezond binnenklimaat staat hoog in het vaandel van het Dongemond College.
Om dit te bereiken wordt het binnenklimaat van hun 3 gebouwen gemeten door onze draadloze sensoren. Deze sensoren meten temperatuur, CO2 en de relatieve vochtigheid van een ruimte en sturen deze informatie door naar onze database.

 

Binnenklimaatmonitoring in de kinderopvang

Voor verschillende kinderopvanglocaties maakt Servicebureau Kinderopvang gebruik van Klictix binnenklimaatmonitoring. Door real-time metingen van de luchtkwaliteit van slaap- en verblijfsruimtes, ondersteunen wij bij het bewaken van een gezonde leefomgeving. Automatische alarmering en rapportage voorkomen onnodige overschrijding van maximale CO2 waardes en helpen het comfort van kinderen en medewerkers te verhogen.  

Energiemanagement Centrum voor senioren GGz Breburg in Tilburg

GGz Breburg wil haar huidige vastgoedportfolio energiezuiniger maken om zo CO2-uitstoot, verbruik en kosten te reduceren. Om hiermee een start te maken heeft GGz Breburg eerder een EED-audit laten uitvoeren en gaat men nu aan de slag met het actief monitoren van het energieverbruik op de locatie Korvelseweg in Tilburg.

Energiemanagement locatie Luidina in Boxtel voor Zorggroep Elde Maasduinen

Zorggroep Elde Maasduinen wil haar huidige vastgoedportfolio energiezuiniger maken om zo CO2-uitstoot, verbruik en kosten te reduceren. Medio 2018 is gestart met het uitrollen van energiemonitoring door het uitlezen van hoofdmeters op alle locaties. De volgende stap naar besparing van CO2-uitstoot was het in kaart brengen van de energiestromen voor Zorgexpertisehuis Liduina in Boxtel.

Opstellen 9 SmartScans Gemeente Hilvarenbeek

Gemeente Hilvarenbeek wil haar duurzaamheidsambities graag waarmaken en heeft voor 9 verschillende locaties door ons SmartScans op laten stellen. Dit om inzicht te krijgen in het huidige energieverbuik, CO2-uitstoot en het traceren van mogelijke energiebesparende maatregelen.

 

 

Energiemanagement, Binnenklimaatmonitoring en opstellen SmartScans voor diverse schoollocaties van Salto in Eindhoven

Salto Eindhoven wil haar huidige vastgoedportfolio energiezuiniger te maken om zo CO2-uitstoot en kosten te reduceren.
Daarnaast hecht Salto veel waarde aan een gezond binnenklimaat en wil men inzicht in de prestaties van alle gebouwen. 

Contact