Reduceren van energieverbruik en CO2 uitstoot

In samenwerking met het Koning Willem I College werken we aan het reduceren van energieverbruik en CO2 uitstoot voor twee onderwijslocaties. We voorspellen het energieverbruik van de installaties en kunnen op die manier onnodig verbruik opsporen. Samen met de technische dienst, installateurs en onderhoudspartijen bepalen we vervolgens praktische vervolgstappen om tot besparingen te komen.  

Binnenklimaatmonitoring in de kinderopvang

Voor verschillende kinderopvanglocaties maakt Servicebureau Kinderopvang gebruik van Klictix binnenklimaatmonitoring. Door real-time metingen van de luchtkwaliteit van slaap- en verblijfsruimtes, ondersteunen wij bij het bewaken van een gezonde leefomgeving. Automatische alarmering en rapportage voorkomen onnodige overschrijding van maximale CO2 waardes en helpen het comfort van kinderen en medewerkers te verhogen.  

Opstellen 9 SmartScans Gemeente Hilvarenbeek

Gemeente Hilvarenbeek wil haar duurzaamheidsambities graag waarmaken en heeft voor 9 verschillende locaties door ons SmartScans op laten stellen. Dit om inzicht te krijgen in het huidige energieverbuik, CO2-uitstoot en het traceren van mogelijke energiebesparende maatregelen.

Contact