Ventilatie in scholen verbeteren en meten via binnenklimaatmonitoring

Ventilatie in scholen is op dit moment een veel besproken onderwerp in relatie tot COVID-19. Om hierin tot structurele en concrete verbeteringen te komen, valt er met het meten en visualiseren van het binnenklimaat, een enorme winst te behalen.

In samenwerking met één van onze opdrachtgevers, SALTO uit Eindhoven, hebben we een video opgenomen waarin we laten zien hoe dit werkt en hoe wij het binnenklimaat van hun school momenteel monitoren.

Goed ventileren in strijd tegen COVID-19: Hoe meet je dat?

Lees onze volledige blog waarin we onze praktische benadering geven voor het kwantificeren en verbeteren van het binnenklimaat in strijd tegen de verspreiding van COVID-19.

MPZ CO2 reductietool en onze SmartScan Energie vormen een krachtig duo in het visualiseren van klimaatdoelstellingen in de zorg.

Wij ondersteunen zorgorganisaties en brengen in kaart hoe en wanneer je moet investeren in energiebesparende maatregelen om de klimaatdoelen van 2030 en 2050 te halen. Dit doen we door een koppeling te realiseren tussen resultaten uit gebouwopnames en de CO2 reductie tool van MPZ. 

SmartScan Energie: "onmisbare schakel in kosteloos begeleidingstraject voor sportverenigingen die willen verduurzamen!"

In samenwerking met SSNB werkt Klictix aan het verduurzamen van de accommodaties van sportverenigingen in Noord Brabant.

Contact