Bespaar slim op uw energiekosten met Klictix

Elke kostenbesparing is welkom als u werkzaam bent in een branche waar de kostprijs van uw producten in toenemende mate onder druk staat. Kosten besparen door energie te besparen ligt in de industrie echter niet altijd voor de hand. U heeft immers een heel hoog energieverbruik om de simpele reden dat u veel energie nodig heeft voor de vervaardiging van uw producten.

Dat wil echter niet zeggen dat het niet kan, energie besparen. Sterker nog, wij weten zeker dat wij u kunnen helpen om tot wel 10% energie te besparen en CO2-uitstoot te verminderen, zonder hele grote ingrepen. Hoe? Dat leggen wij u graag uit.

Veel winst uit kleine ingrepen

We voeren eerst een SmartScan uit. Daarbij inventariseren we uw winkel(s) om inzicht te krijgen in de huidige energieprestatie. De ervaring leert ons dat daar altijd quick wins uitkomen. Zoals bijvoorbeeld onnodig energieverbruik door verkeerde klokinstellingen, een verkeerd ingeregelde installatie of niet-geïsoleerde leidingen. Met een paar kleine ingrepen kunt u vaak al veel energie besparen en wij helpen u daarbij.

Inzicht in de quick wins

Met onze SmartScan inventariseren wij uw gebouw(en) om die quick wins inzichtelijk te maken. Dat klinkt zo simpel en dat is het ook. We brengen de data van uw gebouw(en) samen in ons online portaal en zien direct de afwijkingen die met een kleine aanpassing groot effect hebben op het energieverbruik. We helpen u vervolgens ook om deze maatregelen kostenefficiënt door te voeren.

10-30% energiebesparing

Vervolgens blijven we uw energieverbruik monitoren. Met slimme algoritmes bepalen we hoe en waar u energie kunt besparen, zodat u de energie steeds efficiënter kunt gebruiken. Een energiebesparing tot wel 10% is absoluut reëel met de inzet van Klictix. Bovendien integreren we desgewenst ook klimaatmonitoring, zodat u per ruimte ziet of de temperatuur en de ventilatie goed is en het CO2-gehalte niet te hoog.

Daarom kiest u in de industrie voor Klictix

  • Analyseert, voorspelt én corrigeert vroegtijdig het energieverbruik.
  • Monitoren en verbeteren binnenklimaat.
  • Benchmarks op maat voor nog meer resultaat.
  • Tot 40% minder energieverbruik, CO2-uitstoot en kosten.
  • Direct inzicht in het rendement op uw investering.
  • Overzichtelijke rapportages op maat.
  • Onafhankelijk van energieleveranciers en installateurs.
Contact