Een optimaal binnenklimaat en meer geld voor de zorg

Energie besparen is een complex onderwerp in de zorg, dat weten wij door onze ervaring in uw branche heel goed. De continuïteit en betrouwbaarheid van de energievoorziening staat altijd op nummer 1.

 

 

 

Dat wil echter niet zeggen dat energie besparen in de zorg niet kan.
Met Klictix helpen we u om energiebesparing te realiseren. Uniek daarbij is dat we dit kunnen combineren met klimaatmonitoring, zodat u altijd grip heeft op het binnenklimaat. Het resultaat: minder CO2-uitstoot, meer geld voor de zorg en de ideale omstandigheden voor uw patiënten, cliënten en medewerkers.

Veel winst uit kleine ingrepen

We voeren eerst een SmartScan uit. Daarbij inventariseren we uw gebouw(en) om inzicht te krijgen in de huidige energieprestatie. De ervaring leert ons dat daar altijd quick wins uitkomen. Zoals bijvoorbeeld onnodig energieverbruik door verkeerde klokinstellingen of een verkeerd ingeregelde installatie. Dat klinkt zo simpel en dat is het ook. Met een paar kleine ingrepen kunt u vaak al veel energie besparen.

10-30% energiebesparing

Wij helpen u vervolgens om de voorgestelde maatregelen uit de SmartScan zo kostenefficiënt mogelijk door te voeren. We brengen daarnaast de data van uw gebouw samen in een online portaal. Hier ziet u in één oogopslag hoe uw gebouw presteert. Samen met u kunnen we het verbruik managen en vergelijken met eerdere periodes of andere locaties. Een besparing van 10-30% is absoluut reëel. Denkt u zich eens in hoeveel kosten u dan bespaart!

Binnenklimaat is leidend

Uniek aan Klictix is dat we ook klimaatmonitoring kunnen integreren. Per ruimte ziet u hoe uw gebouw presteert op comfort en gezondheid. Is het CO2-gehalte niet te hoog, is de ventilatie goed, klopt de temperatuur met de wensen en behoeften van de gebruikers? Zo combineert u energiebesparing, reductie van de CO2-uitstoot en kostenbesparing met het continu optimaliseren van uw binnenklimaat.

Daarom kiest u voor Klictix

  • Analyseert, voorspelt én corrigeert vroegtijdig het energieverbruik.
  • Monitoren en verbeteren binnenklimaat.
  • Benchmarks op maat voor nog meer resultaat.
  • Tot 40% minder energieverbruik, CO2-uitstoot en kosten.
  • Direct inzicht in het rendement op uw investering.
  • Overzichtelijke rapportages op maat.
  • Onafhankelijk van energieleveranciers en installateurs.
Contact