Wij zijn trots te melden dat Klictix groeit en het team van medewerkers zich verder uitbreidt. We willen je dan ook graag voorstellen aan onze nieuwe medewerker Pepijn Smulders.

 

 

Pepijn is bij Klictix gestart na het afronden van zijn studie Milieukunde.

 

Hij wil graag, samen met opdrachtgevers, bijdragen aan het verduurzamen van de hele organisatie. Primair ligt de nadruk op de gebouwde omgeving, echter gaat duurzaamheid nog veel verder dan alleen de gebouwde omgeving. In de toekomst wil hij duurzaamheid meer laten leven binnen organisaties om zo samen de milieuvoetafdruk nog verder te verkleinen.

Binnen Klictix houdt Pepijn zich voornamelijk bezig met energiemanagement trajecten. Op basis van energiedata, die we meten samen met de klant, kunnen we de milieuvoetafdruk van gebouwen en dus ook de kosten reduceren. Daarnaast is hij ook vaak in het veld te vinden om te onderzoeken welke energiebesparende maatregelen genomen kunnen worden in gebouwen.

Een gevarieerde functie waarbij hij ook de kans krijgt om mee te denken aan conceptontwikkeling en toekomstvisies binnen Klictix.

Pepijn, wij zijn erg blij met je komst en gaan dankbaar gebruik maken van al je kennis. Wij wensen je heel veel succes, uitdaging en werkplezier toe!

Contact