Staat uw vraag er niet bij?

Neem contact met ons op!

Wat levert het gebruik van Klictix op?

Dit is sterk afhankelijk per gebouw en gebruiker. Bij voorkeur voeren we eerst een SmartScan uit om een beeld te krijgen van het huidige energieverbruik, CO2-footprint en energiebesparende maatregelen. Afhankelijk van het wel of niet doorvoeren van de energiebesparende maatregelen zal de bandbreedte tussen de 5 en 40% zijn.

Hoe nauwkeurig is de SmartScan?

De SmartScan is gemaakt om op snelle en overzichtelijke wijze inzicht te krijgen in de huidige energiebalans en het energiebesparingspotentieel van uw gebouw(en).

De scan heeft een nauwkeurigheid van ca. 80%. In veel gevallen is dit voldoende voor de quick wins. Daarnaast voeren we met ons innovatief energiemanagementsysteem nauwkeurige analyses uit en kunnen we het resultaat van de doorgevoerde maatregelen ook beter borgen.

Indien maatregelen grote investeringen vergen, zoals bijvoorbeeld het toepassen van een warmtepomp i.p.v. een CV-ketel, dient er een gedetailleerd onderzoek uitgevoerd te worden zoals bijvoorbeeld een EPA-maatwerkadvies.

Wie kan inloggen in het Klictix portaal?

Afhankelijk van de vraagstelling kunnen we per klant meerdere inlogaccounts aanmaken. Dit is in principe ongelimiteerd. Afhankelijk van uw wens kunnen we per gebruiker rechten toekennen, zodat het energiemanagementportaal overzichtelijk blijft. Stel u bent als gebouwbeheerder verantwoordelijk voor meerdere filialen dan krijgt u inzicht over alle gebouwen. De filiaalmanager krijgt uitsluitend inzicht over zijn of haar filiaal.

Vragen.jpg
Contact