Wist u dat wij bij Klictix ook kunnen ondersteunen in bezettingsgraadmonitoring? Wat houdt dit eigenlijk in? Vragen die aan bod komen in deze blog over een van onze nieuwste producten!
Door de alsmaar stijgende energieprijzen loont energiemonitoring meer dan ooit tevoren. Met energiemonitoring maak je energieverbruik inzichtelijk en kan onnodig verbruik goed opgespoord worden.
Slechte ventilatie zorgt voor een onprettige leef- of werkomgeving en werkt de verspreiding van ziektekiemen in de hand. We weten dat het meten van CO₂ een goede indicatie is voor de mate van luchtverversing en pleiten dan ook voor het toepassen van deze vorm van monitoring in strijd tegen de verspreiding van COVID-19.
Als zorgorganisatie met meer dan 130 locaties streeft Prisma naar het aanbieden van een gezonde en duurzame woon-, werk en leefomgeving voor cliënten en medewerkers. Klictix ondersteunt Prisma bij het invullen van deze doelstellingen.
Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben vanuit het klimaatakkoord de taak om in 2030 met elkaar 50% CO₂ reductie te realiseren, op weg naar een CO₂ vrije bedrijfsvoering in 2050. Wij ondersteunen zorgorganisaties hierbij en brengen in kaart hoe en wanneer je moet investeren in energiebesparende maatregelen om de klimaatdoelen van 2030 en 2050 te halen.

Op de hoogte blijven?

Volg eenvoudig
waar Klictix
mee bezig is
via LinkedIn

LinkedIn