Meer comfort in uw gebouw tegen lagere kosten

U wilt energie besparen. Omdat u daarmee minder CO2 uitstoot, maar ook omdat u daarmee uw energierekening verlaagt. Tegelijkertijd mag dat niet te koste gaan van het binnenklimaat. Of u nu een sportcentrum heeft, een vakantiepark of een theater, voor ontspanning is een comfortabel gebouw essentieel.

Alleen in ruimtes met een goede temperatuur, voldoende frisse lucht, de juiste verlichting en een fijn geluidsniveau komen gebruikers volledig tot rust.

Met Klictix helpen wij u om de CO2-uitstoot te verminderen, uw energierekening te verlagen en het binnenklimaat zelfs te verbeteren. Zodat u uw bezoekers altijd een optimale beleving kunt geven.

Binnenklimaat extra belangrijk

Verlichting, geluid en temperatuur spelen een belangrijke rol in de beleving van bijvoorbeeld een theater of restaurant. Maar ook in ruimtes waar actief bewogen wordt is het binnenklimaat extra belangrijk. De temperatuur en de luchtvochtigheid moeten passen bij de activiteit, zodat mensen hun ontwikkelde warmte goed kunnen afgeven. Dat is prettig én belangrijk voor de gezondheid. Wij helpen u hier graag bij.

10-30% energiebesparing

Met Klictix combineren en interpreteren we de data uit uw gebouw(en) op zo’n slimme manier, dat direct inzichtelijk wordt hoe u energie kunt besparen en tegelijkertijd het binnenklimaat verbetert. Dat is uniek. Het is zelfs mogelijk om het energieverbruik te voorspellen en hier voortijdig correcties op uit te voeren. Zo bespaart u wel 10-30% energie én kosten. Dat is allemaal geld dat u dan dus anders kunt besteden!

Continu inzicht en controle

De kracht van Klictix zit in de combinatie van quick wins en innovatief energiemanagement. Met onze SmartScan identificeren we kansen om met simpele ingrepen energie te besparen. Vervolgens blijven we uw energieverbruik managen en monitoren en verbeteren we ook uw binnenklimaat. Zo bespaart u energie en kunt het klimaat per ruimte optimaliseren, perfect afgestemd op de behoeften van uw klanten en gasten.

Daarom kiest u voor Klictix

  • Analyseert, voorspelt én corrigeert vroegtijdig het energieverbruik.
  • Monitoren en verbeteren binnenklimaat.
  • Benchmarks op maat voor nog meer resultaat.
  • Tot 40% minder energieverbruik, CO2-uitstoot en kosten.
  • Direct inzicht in het rendement op uw investering.
  • Overzichtelijke rapportages op maat.
  • Onafhankelijk van energieleveranciers en installateurs.
Contact