Klictix biedt inzicht in gebouwprestaties door energiemonitoring, binnenklimaatmonitoring en gebouwopnames. Met gedegen advies over duurzaamheidsbeleid, wet en regelgeving en technische mogelijkheden geven we inzicht in huidige prestaties en bespaarpotentieel van alle gebouwen. 

 

    

           

Cas de Roij

Cas de Roij

Directeur

Als directeur en duurzaamheidsadviseur van Klictix, ben ik gespecialiseerd in gebouwmonitoring en data-analyse in de breedste zin van het woord. Mijn kracht ligt in het vertalen van data naar gerichte en praktische inzichten die helpen bedrijfskundige en maatschappelijke vraagstukken op te lossen. De techniek moet hierbij in dienst staan van de gebruiker en niet andersom!

Pepijn Smulders

Pepijn Smulders

Duurzaamheidsadviseur

Samen met onze opdrachtgevers wil ik bijdragen aan het verduurzamen van de hele organisatie. Primair ligt de nadruk op de gebouwde omgeving, echter gaat duurzaamheid nog veel verder dan alleen de gebouwde omgeving. In de toekomst wil ik duurzaamheid meer laten leven binnen organisaties om zo samen de milieuvoetafdruk nog verder te verkleinen.

Binnen Klictix ben ik voornamelijk bezig met energiemanagement trajecten. Op basis van energiedata, die we meten samen met de klant, kunnen we de milieuvoetafdruk van gebouwen en dus ook de kosten reduceren. Daarnaast ben ik ook vaak in het veld te vinden om te onderzoeken welke energiebesparende maatregelen genomen kunnen worden in gebouwen.

Carola van Gijzel

Carola van Gijzel

Managementassistente / Marketing & Communicatie

Binnen Klictix heb ik veel afwisselende werkzaamheden die variëren van boekhouding naar marketing en communicatieactiviteiten. Met als doel om onze relaties te voorzien van de juiste informatie en onze opdrachtgevers een prettige en professionele klantreis te laten ervaren.

Onze partners:

 

           

Contact