Daarom Klictix

Onze kracht is het vereenvoudigen van complexe vraagstukken naar begrijpelijke taal. Wij helpen bij het realiseren van een duurzaam en comfortabel gebouw door monitoring en advies op maat.
Het resultaat: overzichtelijke rapportages en tevreden opdrachtgevers die direct aan de slag kunnen met concrete actiepunten om gebouwprestaties te optimaliseren.

Wij zijn Klictix

Cas de Roij

Directeur / Duurzaamheidsadviseur

LinkedIn

Als directeur en duurzaamheidsadviseur van Klictix, ben ik gespecialiseerd in gebouwmonitoring en data-analyse in de breedste zin van het woord. Mijn kracht ligt in het vertalen van data naar gerichte en praktische inzichten die helpen bedrijfskundige en maatschappelijke vraagstukken op te lossen. De techniek moet hierbij in dienst staan van de gebruiker en niet andersom!

Rob Jongenelen

Duurzaamheidsadviseur

LinkedIn

Ik sta voor structuur en betrouwbaarheid gegoten in een maatwerkoplossing. Data biedt inzicht, inzicht creëert mogelijkheden en mogelijkheden zijn de basis voor innovatie en ontwikkeling. Met mijn frisse blik hoop ik onze opdrachtgevers te begeleiden om kansen te grijpen op het gebied van duurzaamheid en comfort.

Ivar Wilmink

Junior Duurzaamheidsadviseur

LinkedIn

Als duurzaamheidsadviseur vind ik dat we samen moeten werken en investeren in een duurzame toekomst. Het is aan ons om deze investering aan te gaan en om onze toekomstige generatie ook een kans te geven.

Willem-Jan van den Berk

Duurzaamheidsadviseur

Partner

LinkedIn

Ik ben een adviseur die visie op organisatie, gebruikerswensen en eisen als geen ander weet te vertalen naar oplossingen die uitblinken van eenvoud en weet de techniek op een leuke manier begrijpelijk te maken voor opdrachtgevers en gebruikers.

Een pragmatische aanpak, grenzeloze betrokkenheid en het doorzettingsvermogen om te zoeken naar de maximale mogelijkheden en (duurzame) toepassingen voor de klant zijn mijn onderscheidende kenmerken.

Stefan Janssen

Duurzaamheidsadviseur

Partner

LinkedIn

Om gebouwen duurzamer, gezonder en winstgevender te maken is het nodig om telkens een stap vooruit te denken en actief te schakelen. Woorden die mij typeren zijn: betrokken, gestructureerd, betrouwbaar en klantgericht.

Anneke Verstegen

Marketing & Sales

LinkedIn

Het is heel prettig om in een bedrijf te werken waar ‘out of the box’ gedacht mag worden. Altijd op zoek naar de beste oplossingen binnen de gegeven randvoorwaarden. De belangen van de eindgebruiker staan hierbij centraal, wat goed aansluit bij mijn betrokken en zorgzame karakter.

Carola van Gijzel

Officemanager

LinkedIn

Binnen Klictix heb ik veel afwisselende werkzaamheden die variëren van boekhouding naar marketing en communicatieactiviteiten. Met als doel om onze relaties te voorzien van de juiste informatie en onze opdrachtgevers een prettige en professionele klantreis te laten ervaren.

Kom ons team versterken!

Vacature

Marketing & Communicatie Medewerker 2

Meer informatie

Vacature

Marketing & Communicatie Medewerker

Meer informatie

Vacature

Duurzaamheidsadviseur

Meer informatie

Vacature

Junior Duurzaamheidsadviseur

Meer informatie

Onze klanten