Jong Management Midden-Brabant op bezoek
No items found.

Jong Management is een vereniging waarbinnen jonge professionals een klankbord vinden dat helpt bij het realiseren van zakelijke en persoonlijke groei. Het is een vereniging die toegang biedt tot een sterk landelijk netwerk en die haar activiteiten baseert op de persoonlijke inbreng van de leden. Daarmee is de betrokkenheid van de leden gegarandeerd. Jong Management telt momenteel 29 kringen. In deze lokale kringen komen leden bijeen die in de betreffende regio wonen óf werken.

Ook wij zijn lid van deze enthousiaste partij van managers en ondernemers. Onze directeur Cas de Roij is lid van Jong Management kring Midden-Brabant .

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) van 8 maart jl. heeft Klictix haar locatie aan de Schijfstraat 12 in Oisterwijk beschikbaar gesteld en werd er onder het genot van een hapje en drankje vergadert. Voorafgaand aan de vergadering heeft Cas een presentatie over Klictix gehouden. Tijdens zijn presentatie nam hij de leden mee op duurzaamheidsreis en heeft hij uitleg geven over de voordelen van energie- en binnenklimaatmonitoring.

Wij kijken terug op een geslaagde avond en bedanken Jong Management voor het bezoeken van onze locatie.

Ontdek onze diensten

No items found.

Neem direct contact met ons op:

Neem contact op met
Cas

Laat je gegevens achter en we helpen je op weg!

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@klictix.nl