SUVIS Ventilatie Regeling Voor Scholen
Sinds januari 2021 is het mogelijk een subsidieaanvraag in te dienen voor het verbeteren van het binnenklimaat op school.

De zogenaamde Specifieke Uitkering Ventilatie In Scholen (SUVIS) regeling. Maar hoe kunt u aanpassingen doen in uw gebouw die ook duurzaam en voor de lange termijn effectief zijn? En welke aanpassingen zijn dat dan? Wij zijn er om u te helpen!

Om te beginnen is monitoring erg belangrijk. Het is verplicht om zowel het binnenklimaat als het energieverbruik op school te meten. Ons Klictix dashboard leent zich hier perfect voor, hiermee kunnen we de situatie per ruimte real-time monitoren. De sensoren die wij plaatsen voor het monitoren van de ruimtes meten onder andere CO2, een harde voorwaarde om voor deze regeling in aanmerking te komen. De kosten voor het plaatsen van de sensoren en het gebruik van het dashboard kunt u al meenemen in uw SUVIS aanvraag.

Alle metingen worden opgeslagen in het dashboard. Ideaal om direct gerichte maatregelen per ruimte te bepalen en het binnenklimaat te verbeteren. Dit alles is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast stellen deze gebouwdata ons in staat om structurele gebouwverbeteringen voor te stellen voor de lange termijn. Wij hebben deze kennis zelf in huis in de vorm van ervaren installatieadviseurs. Uit verschillende opties kiezen we samen met u de meest gewenste maatregelen voor uw gebouw en nemen deze op in de SUVIS aanvraag. Tot slot kunnen wij, na goedkeuring van de aanvraag, coördineren bij het uitvoeren van de maatregelen. U wordt dan volledig ontlast.

De overheid heeft 360 miljoen euro beschikbaar gesteld om schoolbesturen en gemeenten te helpen met het aanpassen van ventilatiesystemen in scholen. Scholen kunnen samen met hun gemeente tussen 4 januari 2021 tot en met 30 juni 2021 een subsidieaanvraag indien. Schroom niet om ons te vragen mee te denken in uw subsidietraject.

Mocht u meer gedetailleerde informatie willen over de SUVIS regeling, dan verwijzen wij u graag naar de website van de rijksoverheid: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/suvis

Ontdek onze diensten

Neem direct contact met ons op:

Neem contact op met
Cas

Laat je gegevens achter en we helpen je op weg!

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@klictix.nl